STANDALONE management


Rica Engineering heeft meer dan 30 jaar ervaring met het tunen van motoren.
Wij hebben ervaring met de meeste motormanagement systemen.

Tijdens het afstellen zal de motor worden bewaakt met knock-detectie, lambda (A / F) en temperatuur sensoren. We zullen de ecu configureren volgens uw vereisten.

STAP 1: Om de beste resultaten te behalen, moeten we alles weten over de wijzigingen van de auto en wat de klant verwacht te bereiken.

STAP 2: Pre dyno check, we beginnen met een basisinspectie van de auto. Om ervoor te zorgen dat de auto geschikt is voor het afstellen op de rollenbank.

STAP 3: licht belastend testen, we beginnen te draaien en de motor in te stellen op lichte belasting, op deze manier kunnen we zien of alles goed werkt en de motor in orde is.

STAP 4: Het in kaart brengen van de ecu; brandstof, ontsteking en turbodruk wordt aangepast over het volledige toerenbereik.

STAP 5: Testen op de weg, na het afstellen van de ECU op de rollenbank, zullen we de auto op de weg testen. om ervoor te zorgen dat deze zich net zo goed gedraagt in de echte wereld.


NIRA

Reliable engine control units designed for rapid deployment and ease of use Our engine control units enable engine developers to run tests, optimize and deploy an application with unparalleled >>

BOSCH motorsport

Bosch Motorsport Engine Control Units for Gasoline and Diesel Vehicles Bosch Motorsport offers fully programmable gasoline and diesel ECUs, with all the eccential engine functions required >>

PRODUCTEN

Overzicht

Chiptuning

Isoftloader

Uitlaten

Standalone Management

Tuning Op Maat

Tuningbox

I-Control

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

ISOFTLOADER I

The iSoftLoader allows you to tune your car by yourself.isoftloader

INTERCOOLER VOLVO S40/V40

intercooler